L'equip

María

Sóc biòloga especialitzada en mamífers marins. 

La meva passió pel mar m'ha portat, desde fa molt temps, a involucrar-me i col·laborar amb diverses organitzacions per l'estudi i la conservació de la fauna marina. 

Durant el meu temps lliure m'agrada viatjar (incloent també la part d'organitzar el viatge 😋), la fotografia de natura i per suposat, la navegació. Sóc patrona d'embarcacions d'esbarjo (PEE) i marinera, i la meva intenció és seguir-me formant en aquest àmbit.

Sóc molt organitzada i perfeccionista, i dins de l'associació m'agrada encarregar-me de la part més logística i de la comunicació a través de xarxes socials.

Iris

Sóc biòloga i porto anys treballant com a educadora ambiental.


Compromesa amb la conservació de les espècies i la protecció del medi ambient, considero que l'educació és la principal eina per donar a conèixer la biodiversitat del nostre planeta i, d'aquesta manera, protegir-lo.


En el meu temps lliure m'agrada viatjar, la música, la fotografia de natura i, per suposat, la navegació. Sóc patrona d'embarcacions d'esbarjo (PEE) i marinera, i la meva intenció és seguir-me formant en aquest àmbit.

Sóc molt creativa i reflexiva, i dins del projecte m'agrada encarregar-me d'idear noves propostes i de la part més tecnològica en quant a la creació de contingut.